T'ajudem a decidir els estudis

ORIENTACIÓ DELS 22 ALS 30 ANYS

L'edat ideal per especialitzar-se cursant un màster és dels 22 als 30 anys.

Només al nostre país hi ha més de 3.500 màsters, ara imaginat els que hi ha a l'estranger! Escollir el màster més valorat per les empreses és tot un repte. Per això a Talenn t'orientem per a que trobis els 8 millors per a tu, en funció dels teus objectius.

La millor manera d’entendre la finalitat d’un Màster és observar com ho fan els països del nord d’Europa (Finlàndia, Dinamarca, Holanda…). Aquests països disposen d’un Sistema Educatiu avançat i han implantat l’estructura 3+2, és a dir, obtenir un títol universitari en 3 anys, i un de màster en màxim 2 anys.


L’alumne inicia els estudis a la Universitat durant tres anys, en els quals obtindrà un coneixement generalista dins del seu àmbit (economia, psicologia, enginyeria,  etc… ) i el títol corresponent a Grau Universitari. Posteriorment haurà de decidir la seva especialització que durarà 2 anys més. D’aquesta manera obtindrà la titulació de Màster.

Talenn porta 14 anys comparant màsters nacionals i internacionals per poder-te recomanar els 8 millors per a tu. L'oferta formativa en màsters creix sense parar, fent que molts estudiants no tinguin un criteri clar a l'hora d'escollir davant de tanta oferta formativa. A l'hora de recomanar-te el millor màster per a tu, tenim en compte el value-for-money, és a dir, que la qualitat-preu sigui la més favorable per a tu.

QUÈ ÉS UN MÀSTER?

Un Màster és una especialització en una àrea concreta de coneixement. Molts dels alumnes qe orientem a Talenn coincideixen que han après més en un any de màster que en els 4 d'universitat. La seva projecció professional i el seu currículum els permet accedir a posicions de responsabilitat donada la seva preparació.

Hi ha tres aspectes importants a l'hora d'escollir un màster:

  • Continguts actualitzats
  • Prestigi de la titulació
  • Networking o capacitat de fer contactes

 

Els tres motius pels quals els estudiants escullen Talenn són:

  • Confiança – un gran nombre d’estudiants que han rebut orientació per escollir el Grau universitari, demanen utilitzar la mateixa metodologia per escollir el seu màster, ja que coneixen com de precís i encertat és el resultat
  • Estalvi de temps - comparar més de 3.500 màsters els ocuparia massa temps i per això confien en nosaltres. Avui en dia el temps és or.
  • Estalvi de diners – només uns pocs màsters ajuden realment als estudiants a escalar posicions laboralment. Donat que el preu d’un màster va dels 2.000 als 75.000 € volen estar segurs d’invertir correctament els seus diners