T'ajudem a decidir els estudis

ORIENTACIÓ INTERNACIONAL

Talenn recomana  als estudiants que comencin a decidir si volen estudiar la universitat a l'estranger durant 4rt ESO o primer de batxillerat.

Hi ha tres tipus d'empreses.

Nosaltres som orientadors independents i per tant recomanem explicant-te la veritat de tot el que et trobaràs durant el procés.

Hi ha empreses que són agències de colocació, que t'ofereixen un llistat concret i t'ajuden a tramitar la documentació necessària, però no t'ajuden a decidir correctament.

En tercer lloc hi ha empreses que et preparen pels exàmens que hauràs de superar per accedir a la universitat. Aquestes empreses, no et recomanem opcions sinó que t'ajuden a preparar la "selectivitat" (per entendre'ns).


Talenn recomena planificar amb temps la decisió, per això l'orientació s'ha de fer a 4rt ESO o primer de batxillerat. D'aquesta forma durant segon de batxillerat serà quan rebis l'admissió a la universitat internacional. És una decisió que no es pot deixar per a última hora.

Els estudiants que orientem aquest any 2021 entraran a la universitat l'any 2022 i posteriors.

Com funciona l'orientació Talenn?

  1. Omplir el formulari de contacte 
  2. Iniciar el procés d'orientació internacional - analitzem quin sistema universitari internacional potenciarà les qualitats de l'estudiant al màxim
  3. Entrega de l'Informe Talenn amb les millors universitats internacionals per a l'estudiant.