T'ajudem a decidir els estudis

LA NOSTRA FILOSOFIA

A Talenn ens regim per la filosofia del HAPPY MONDAY (o dilluns feliç).

Moltes persones quan arriba el dilluns comencen la setmana feliços d'anar a la feina perquè han trobat la seva vocació.

En canvi n'hi ha d'altres que cada dilluns reneguen perquè la feina que ells han escollit no els agrada.

A Talenn orientem als futurs estudiants per a que gaudeixin del Happy Monday durant molt anys de la seva vida.

Cal prendre bones decisions per arribar a despertar el talent. Per exemple:

El teu mòbil et durarà 2 anys i els teus ulls, amb el que mires el mòbil, al voltant de 80 anys. Si gastes més en el mòbil que en cuidar els teus ulls, vol dir que valores més la tecnologia que a tu mateix.

Nosaltres creiem que la tecnologia ha d'estar al servei de les persones. Desafortunadament cada vegada més les persones estan al servei de la tecnologia. Si no la saps utilitzar bé, la tecnologia limita la capacitat de desenvolupar els teus talents.

En aquesta imatge pots observar un mòbil i un grup de persones. Acostumem a anomenar al mòbil SMARTPHONE (telèfon intel.ligent) i hi destinem grans quantitats de temps i diners per adquirir-lo i fer-lo funcionar.

Desafortunadament invertim més en el SMART-PHONE que en la SMART-PEOPLE. Atorguem el poder a les màquines fent que sense el mòbil ens sentim perduts. 

Talenn vol crear un espai on compartir el talent humà, aquell que ens és propi, canviant l'ordre de les coses. Primer els humans i després les màquines. 

La ment humana, amb uns 86.000 milions de neurones, és capaç de processar més ràpid que qualsevol ordinador però cal dedicar-hi temps per descobrir com funciona. Cal que l'ésser humà torni a manifestar els seus talents deixant d'estar hores i hores enganxat a una pantalla.

És per aquest motiu que a Talenn desenvolupem tallers i conferències per donar a conèixer del que és capaç l'ésser humà (SMART-PEOPLE), deixant de ser esclaus de la tecnologia.

La tecnologia ha de ser capaç de potenciar el talent de l'ésser humà.

Google al servei de les persones i no les persones al servei de Google.CONTACTAR->