T'ajudem a decidir els estudis

Qui és Talenn?

Malauradament, la majoria de joves no tenen resposta quan se'ls pregunta què volen ser de grans. Després d’haver viscut aquesta situació amb diferents membres de la pròpia família, vam trobar que les eines que normalment s’utilitzen per orientar professionalment eren incompletes i complexes d'interpretar.
Això és el que ens va motivar a crear Talenn. Volíem ajudar als joves a entendre que tenen habilitats, talents i dons significatius. Volíem que entenguessin com els seus talents i passions encaixen amb les carreres del món real. Volíem inspirar-los i ampliar la seva visió del que realment poden aconseguir. Al final, volem que tinguin èxit i siguin independents fent alguna cosa que els agrada.

Hem creat un perfil increïblement precís que revoluciona l’orientació professional. No tenim por de presumir. Per què? A causa de totes les històries inspiradores que escoltem d’alumnes que han utilitzat Talenn. Els joves diuen que la nostra orientació els va obrir els ulls a carreres que no coneixien. Als pares els agrada la forma com l'Informe Talenn descriu els talents i les habilitats dels seus fills. 

Fa 14 anys que ens dediquem a orientar a estudiants de més de 18 nacionalitats diferents, en funció dels seus talents i personalitat.

Els aspectes diferenciadors de la nostra orientació són:

  1. Confiança - 97% dels estudiants orientats ho recomanen als seus companys de classe
  2. Internacional - disposem de dades de més de 3.000 universitats d'arreu del món
  3. Independent -  no depenem econòmicament de cap universitat, per això podem recomanar lliurement la millor universitat per al teu fill/a

La nostra millor garantia és el fet que el 95% de les famílies han demanat orientació pera a tots els seus fills, donats els positius resultats obtinguts i el grau d'encert de l'orientació. 

Talenn selecciona aquells professionals que no només estan titulats en la seva especialitat, sinó que han superat el procés de selecció Talenn que determina unes qualitats superiors en el desenvolupament de la seva feina. Lògicament per temes de privacitat no es fa públic el llistat de col.laboradors.

Per conèixer tota l'oferta formativa treballem en xarxa tant amb professionals del país, com també col.laborem a nivell internacional.

Actualment disposem d'oficines a Barcelona, Mataró i Girona. 

Amb més de 5.000 entrevistes realitzades hem orientat  a joves que no saben què estudiar, com també a aquells que  abandonen els estudis iniciats, ajudant-los a trobar el seu camí professional. 

Cada any visitem universitats d'arreu del món per conèixer els diferents sistemes universitaris i poder-te recomanar la millor per a tu, tant si vols estudiar al teu país com a l'estranger.


Talenn utilitza un sistema innovador per tal de valorar de forma independent el valor que tindrà per a l'estudiant adquirir aquells coneixements. Per posar un exemple, estudiar Econòmiques pot suposar una experiència totalment diferent en una universitat o en una altra. 

 


Ignasi Pineda com a Director de Talenn coordina un equip multidisciplinar de professionals dins l'àmbit de l'Educació, la Psicologia i l'Orientació amb la finalitat de detectar el talent d'aquells que volen trobar feina dins el mercat laboral actual.
VULL MÉS INFORMACIÓ ->