.
-

Qui és Talenn?

Talenn és una empresa creada fa 10 anys que aglutina un equip de 5 professionals que t'ajuden a decidir quina formació és la millor per a tu segons els teus talents.

Actualment a Catalunya només hi ha dues empreses d'orientació que compleixen criteris de qualitat internacional establerta per l'Associació Internacional d'Orientadors amb base a EEUU. Nosaltres estem especialitzats en universitats nacionals i internacionals europees, mentre que l'altra empresa té un enfocament exclusiu cap als EEUU.

Els aspectes diferenciadors de la nostra orientació són:

  1. Confiança - 97% dels estudiants orientats ho recomanen als seus companys de classe
  2. Internacional - disposem de dades de més de 3.000 universitats d'arreu del món
  3. Independent -  no depenem econòmicament de cap universitat, per això podem recomanar lliurement la millor universitat per al teu fill/a

La nostra millor garantia és el fet que el 95% de les famílies han portat a tots els seus fills, donats els resultats positius obtinguts i el grau de detall de l'orientació. 

Talenn selecciona aquells professionals que no només estan titulats en la seva especialitat, sinó que han superat el procés de selecció Talenn que determina unes qualitats superiors en el desenvolupament de la seva feina. Lògicament per temes de privacitat no es fa públic el llistat de col.laboradors.

Per conèixer tota l'oferta formativa treballem en xarxa tant amb professionals del país, com també col.laborem a nivell internacional.

Actualment disposem d'oficines a Barcelona, Mataró i Girona. 

Amb més de 5.000 entrevistes realitzades hem orientat  a estudiants que als 15 anys dubten què estudiar, com també a aquells que amb 21 anys abandonen uns estudis i els ajudem a trobar de nou els millors programes formatius per a ells. 

Cada any visitem universitats d'arreu del món per conèixer els diferents sistemes universitaris i poder-te recomanar el millor per a tu, tant si vols estudiar al teu país o a l'estranger.


Talenn utilitza un sistema innovador per tal de valorar de forma independent el valor que tindrà per a l'estudiant adquirir aquells coneixements. Per posar un exemple, estudiar Econòmiques pot suposar una experiència totalment diferent en una universitat o en una altra. 

 

Ignasi Pineda com a Director de Talenn coordina un equip multidisciplinar de professionals dins l'àmbit de l'Educació, la Psicologia i l'Orientació amb la finalitat de detectar el talent d'aquells que volen trobar feina dins el mercat laboral actual.