.
-

Vols estudiar a l'estranger?

Cada vegada més estudiants es plantegen estudiar el Grau o Màster a l'estranger.

Segurament coneixes a algú que ha anat d'Erasmus a una universitat estrangera durant 6 mesos, i tot el que explica al tornar és molt positiu. Però plantejar-se cursar 4 anys a l'estranger no és fer un Erasmus. No és un intercanvi cultural, sinó una immersió cultural. T'obliga a adaptar-te al clima, la cultura, el menjar i tenir un bon domini de l'idioma per tal de superar el repte. 

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això comparem les diferents universitats del món per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units, Àsia i Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Xina, Etiòpia i Rússia.

 

Què t'ofereix Talenn?

Portem 10 anys comparant les diferents universitats per a que tuTalenn forma part d'una associació internacional d'orientadors independents. Independent vol dir que no depèn de cap universitat i per tant defensem íntegrament els interessos de l'estudiant trobant aquella universitat on tindrà la millor experiència de la seva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 3.000 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no els saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Amb l'Informe Talenn descobriràs:

  1. Quin Grau universitari
  2. Quin país té el millor sistema universitari per a tu
  3. Quins requisits has de complir