T'ajudem a decidir els estudis

TESTIMONIS 

"Tant de bo els 1.000 professionals que hem visitat pel nostre fill, ens haguessin explicat amb tanta claredat com funciona el seu cervell a l'hora d'aprendre. Ara tenim molt més clar les sortides laborals que té en funció de com és ell. Moltes gràcies"

"La Universitat m'està anant genial, estic veient que realment és el lloc on em pertoca ser, on sóc feliç, sóc jo mateixa i on he trobat el que realment m'apassiona i vull que sigui el meu futur. Espero que tothom pugui trobar la seva passió i senti el mateix que estic sentint jo ara. Moltes gràcies per tot."

"La vostra orientació s'hauria d'oferir a totes les escoles. He descobert aspectes de la meva filla que la fan diferent, i que per mi mateix no era capaç de veure""En tota la seva vida d'estudiant mai la meva filla ho havia fet amb tan interès i entusiasme com ho fa ara. Moltes gràcies"


"Estic a segon de carrera i gràcies a vosaltres aquest curs he viscut una de les millors experiències de la meva vida. Vam seguir el vostre consell per demanar beca i ens l'han tornat a concedir. Gràcies"


"No esperava que la recomanació fos tan precisa, definint la Stanford University com la primera opció per al meu fill, donat el seu perfil i les seves capacitats. No erem conscients que tenia un perfil tan únic. Ens heu obert els ulls i ens heu marcat el camí. Moltes gràcies"


"Com a mare us he d'agrair la feina feta. Després de fer l'esforç econòmic de pagar la matrícula en una universitat privada (6.000€) i posar-li en una residència propera (7.000€), el segon trimestre de curs ens va dir que ho deixava. Se'ns va caure el món a sobre. Sort que amb la vostra orientació ara sí que sap el que vol. Tant de bo us haguéssim trucat abans."


"La veritat és que us haig de donar les gràcies enormement, perquè estic cursant el màster que em vau aconsellar i estic molt contenta. Res a veure amb els estudis que jo havia escollit. Sort que us vaig trobar, ja que estava a punt de deixar els estudis."


"Solo agradecer la ayuda. Increíble como con unas pocas entrevistas habéis llegado a conocer a mi hijo. Nos ha ayudado a despejar dudas sobre su futuro y también a motivarlo en sus estudios. También destacar el trato cercano"


"Ja porto un any a la carrera i us he de felicitar. L'heu clavat, m'encanta el que estic estudiant. Gràcies"


"Jo sempre he tingut molt bones notes i per tant podia entrar a qualsevol universitat. Em vaig anar a informar al Saló de l'Ensenyament i totes les universitats afirmaven ser la millor opció per a mi. Necessitava una opinió independent per ajudar-me a decidir, i és el que vaig trobar a Talenn"


"A ella li fa molta il.lusió fer medicina però les notes són tan altes, que tenim dubtes. Com a pares només volem el millor per a la nostra filla. Amb l'Informe Talenn hem descobert les millors qualitat d'ella i veiem que l'estratègia que ens heu proposat, podrà ser una gran professional dins el camp de la salut"


"La meva filla realment no sabia què fer. Només sabia que li agradava el camp sanitari. A Talenn hem trobat la resposta. Està encantada"

"Ens havien dit que no a tres universitats i el meu fill que volia estudiar medicina estava molt nerviós. Vam contactar amb Talenn i ens van indicar el camí. Aquest any ja ha entrat a medicina. És molt feliç"


"L'hem canviat tantes vegades d'escola que el meu fill no només estava desubicat sinó també desorientat. Per això vam demanar ajuda, i ens ha anat molt bé que l'Informe sigui tan precís, ja que com a pares desconeixem totes les possibilitats a nivell universitari. Val molt la pena"


"Portava dos anys amb la mateixa carrera i se li feia una muntanya. Havia perdut la motivació, les ganes, l'auto-estima per això vam demanar orientació a Talenn. Ara està totalment canviada, ha trobat la seva passió. Poder vam esperar massa a demanar ajuda, però estem tant contents"


"És la segona vegada que comença un Grau Mig i no l'acaba. Va perdent les ganes d'anar a classe i al final ho deixa. La proposta formativa que ens vas fer, no l'ha vam entendre al principi, perquè no sabíem que es podia fer això, però ara la veiem tan contenta, que va valer la pena"

“M’he quedat sorpresa de com en tan poques entrevistes has arribat a conèixer tant al meu fill. A ell no li és fàcil relacionar-se i amb tu s’ha sentit molt còmode parlant. L'Informe comenta coses del meu fill que el Gabinet Psicològic ha trigat temps en detectar. Gràcies”

“Els professors sempre li diuen que pot treure millors notes de les que porta a casa. Això ens preocupava, perquè no enteníem què li passava. Ens heu donat la solució. Ha reaccionat a temps per salvar el trimestre, i els professors estan encantats amb ell. Realment ens hauria anat bé trobar Talenn abans"


“L’addicció a les drogues va fer que deixés els estudis i estavem preocupats pel seu futur. Aquest programa que proposes s’adapta molt bé a ell i ens deixa més tranquils, ja que d’aquesta manera acabarà els estudis. Això ens feia patir força i ara ja està resolt” 

"Als 40 anys, amb família i una determinada trajectòria professional em va costar molt reconèixer que estava molt insatisfet amb la meva feina.  Talenn m'han ajudat a canviar de sector i a descobrir els meus talents, ja que on punxava era a les entrevistes de feina" 

“Els professors ja no saben què fer amb ell, i nosaltres estem acabant la nostra paciència i els nostres recursos. No sabem què fer, ja que nosaltres només volem que acabi la Universitat per a així pugui trobar feina. Ens has plantejat una alternativa que no haviem pensat i de segur que l’ajudarà”


“Ens vam gastar molts diners per a que estudiés a l’estranger i ara veiem que li costa trobar feina. Sort que amb el que ens dius, podrà convalidar el títol i d’aquesta manera podrà moure's lliurement per treballar a tota Europa”

“No sabiem si el fet que busqués feina a l’estranger era bo per a ella. Ara tenim clar els passos a seguir, quina estratègia és la millor i li donarem tot el suport. Fins ara teniem molts dubtes.”


Tu pots ser el següent a tenir clar què estudiar. CONTACTA'NS ->