T'ajudem a decidir els estudis

ORIENTACIÓ EN EL BATXILLERAT?

El Batxillerat és una etapa d'estudi molt intensa que prepara a l'estudiant per accedir a la universitat. Justament és en aquesta etapa quan ha de decidir quin Grau universitari estudiar, i aquesta és una decisió molt important.

Tot això succeeix en plena adolescència, activació hormonal, influències socials... en resum, sovint són etapes de confusió on prendre decisions no és gens fàcil.

Tenint en compte que actualment existeixen més de 700 opcions de Grau universitari al nostre país, l'estudiant no ho té gens fàcil. Per això Talenn ha creat una metodologia fiable i econòmica per decidir quin batxillerat, quin Grau universitari i quina Universitat són els millors per a l'estudiant.

Els tres motius pels quals els estudiants escullen Talenn són:

  • Confiança – 97% dels estudiants venen recomanats per algun company de classe, conegut o familiar. El grau de detall dels resultats és tan precís que els permet tenir molt clar el seu futur, i centrar-se en aconseguir la màxima nota durant el batxillerat.
  • Estalvi de temps - comparar més de 700 opcions de Grau universitari els ocuparia massa temps i per això confien en nosaltres.
  • Estalvi de diners – només uns graus universitaris determinats tenen una elevada demanda al mercat laboral. Avui en dia tenir un títol universitari no és garantia d'aconseguir una bona feina. Donat que el preu d’un Grau va dels 4.000 als 65.000 € volen estar segurs d’invertir correctament els seus diners
Portem 14 anys comparant universitats nacionals i internacionals per poder recomanar les millors opcions, fent que els estudiants es puguin centrar a obtenir la nota desitjada.


Tenir un títol no és garantia de fer bé la feina.  Tots els pilots d'avió tenen el títol per pilotar, però no tots ho fan igual de bé. Tots els professors tenen el títol universitari per ensenyar però no tots són valorats igual pels alumnes.

Talenn treballa per una societat on els professionals tinguin títol + talent.

Cal  evitar deixar l’orientació per al juny de segon de batxillerat, que és quan s’acumulen els nervis, els exàmens, l’entrega de treballs per pujar nota, …

Fer el procés d’orientació a primer de batxillerat és millor per cinc motius:

  • Deixar les decisions importants per a última hora no funciona

  • Et permet escollir les assignatures per ponderar i així obtenir més nota a la Selectivitat

  • T’oferim parlar amb estudiants del teu futur Grau

  • T’oferim conèixer diversos sectors laborals per a que puguis reflexionar bé la teva decisió

  • T’oferim preparar les proves d'accés a les universitats estrangeres