.
-

VOLS TENIR UN GRAU MIG O SUPERIOR? 

Cada vegada més el futur és dels professionals amb un Grau Mig o Superior. L’Orientació Talenn  disposa d'una metodologia eficaç i econòmica que permet determinar quin Grau Mig o Superior és perfecte per a l'estudiant. 

La durada dels graus és de 2 anys, i el preu pot oscilar entre 500€ i 9.000€, depenent de si és públic o privat. Molts estudiants busquen aplicar els seus coneixements de forma pràctica o inclús directament a l'empresa on treballaran. Desafortunadament la meïtat dels que ho intenten deixen el grau sense acabar perquè no valoren el que estan aprenent, per aquest motiu l'orientació és fonamental per evitar que deixin els estudis sense finalitzar.


Al llarg de les 5.000 entrevistes realitzades hem pogut orientar a alumnes, desmotivats amb els estudis i que la vida els ha canviat al fer un Grau Mig o Superior.

Són alumnes que es motiven quan aprenen quelcom pràctic,  que realment els interessa, i estimula les seves capacitats. Aquests alumnes aprenen de forma pràctica. Necessiten entrar en contacte amb la realitat laboral i deixar-se de tanta teoria. 
 

L’oferta formativa de Grau Mig i Superior s’ha ampliat els últims anys donat que les administracions han dedicat més recursos. En algunes modalitats s’aplica la formació Dual, que a Alemanya porta molts anys funcionant amb uns resultats més que satisfactoris.  Consisteix en passar menys temps a les aules i més temps aprenent a l'empresa. Molts d'ells a l'acabar és possible que l'empresa els contracti doncs ja coneixen a l'estudiant.

Tot i els beneficis que aporta la formació en Grau mig o superior, molts estudiants s'equivoquen a l'hora d’escollir, per això segons les estadístiques només el 55% dels alumnes acabaran la formació.

A Talenn treballem per a que el 100% d'estudiants acabi la formació, ajudant-los a escollir els estudis en funció dels seus talents.