.

-

Vols estudiar en una universitat a l'estranger?

Talenn t'ajuda a escollir quin Grau i quina Universitat internacional és la millor per a tu. 

També t'ajuda en el tot el procés d'admissió per a que puguis accedir amb totes les garanties. 

Si vols estudiar la universitat a l'estranger Talenn fa un estudi personalitzat  dels teus talents per ajudar-te a escollir el millor Grau universitari per a tu. 

Talenn t'assessora sobre la tramitació, les proves d'accés, i et facilita tota la informació que necessites per tal de decidir a quina universitat tindràs la millor experiència universitària de la teva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 2.200 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Cal saber interpretar i entendre aquesta informació, per això, disposem d'una metodologia d'anàlisi que va més enllà dels rankings, i ens permet valorar la qualitat formativa de la Universitat. 

Estudiem el teu cas de forma personalitzada per tal de garantir que la teva experiència a la universitat sigui un èxit

EXEMPLE

La Marta vol estudiar als Estats Units amb beca. Les universitats que li agraden costen 50.000$ per any. Els seus pares han demanat orientacio per tal de valorar quins estudis i quina universitat són els millors per a ella, ja que la formació té una duració de 4 anys ( 50.000$ x 4anys = 200.000$ )

L'Informe Talenn que ha rebut li ha descobert el seu perfil d'estudiant amb els seus punts forts i talents, i en base a això l'Informe especifica  el llistat de les millors universitats dels Estats Units i Europa per a ella. 

Demana informació sobre universitats estrangeres omplint el formulari

TALENN INTERNACIONAL

Talenn  ha estat  present aquest any  a Holanda, Anglaterra  i Nova York (New Jersey, USA).

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això estem en contacte amb les millors universitats per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units i a Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Veneçuela, Virginia (USA)  i California (USA)

Vols més informació ?


La distància no és un problema, ja que orientem a estudiants d'arreu del món via Skype. Siguis on siguis, Talenn es posa en contacte amb tu per recomanar-te la millor universitat  per a tu!