.

-

Vols estudiar a l'estranger?

Cada vegada més estudiants es plantegen accedir a un Grau o Màster a l'estranger.

Arriba el moment d'escollir a quin país vols anar. Cada cultura t'aportarà elements diferents tant al currículum com també t'enriquirà com a persona. 

Per altra banda cal saber què estudiar, amb més de 3.000 opcions a escollir. Com no és fàcil a Talenn hem desenvolupat una metodologia per ajudar-te a decidir correctament. 

Talenn t'assessora sobre la tramitació, les proves d'accés, i et facilita tota la informació que necessites per tal de decidir a quina universitat tindràs la millor experiència universitària de la teva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 2.200 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no els saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Cal saber interpretar i entendre aquesta informació, per això, disposem d'una metodologia d'anàlisi que va més enllà dels rankings, i ens permet valorar com serà la teva experiència en aquella Universitat. 

EXEMPLE

La Marta vol estudiar als Estats Units amb beca. Les universitats que li agraden costen 50.000$ per any. Els seus pares han demanat orientacio per tal de valorar quins estudis i quina universitat són els millors per a ella, ja que la formació té una duració de 4 anys ( 50.000$ x 4anys = 200.000$ )

L'Informe Talenn que ha rebut li ha descobert el seu perfil d'estudiant amb els seus punts forts i talents, i en base a això l'Informe especifica  el llistat de les millors universitats dels Estats Units i Europa per a ella. 

TALENN INTERNACIONAL

Talenn  ha estat  present a Holanda, Anglaterra  i Estats Units.

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això estem en contacte amb les millors universitats per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units i a Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Xina, Etiopia, Russia.

Vols més informació ?