.

-

Vols estudiar a l'estranger?

Cada vegada més estudiants es plantegen accedir a un Grau o Màster a l'estranger.

La majoria coneixen a algú que ha anat mig any d'Erasmus a una universitat europea i tot el que expliquen al tornar és molt positiu. Però plantejar-se cursar 4 anys a l'estranger no és fer un Erasmus. No és un intercanvi cultural, sinó una immersió cultural. Hauran d'adaptar-se per complert al clima, la cultura, el menjar i tenir un bon domini de l'idioma per tal de superar el repte.

Diem repte perquè el 50% dels estudiants que decideixen per ells mateixos estudiar a l'estranger, tornen a casa abans d'acabar els estudis. És per aquest motiu que l'orientació a nivell internacional és tan important. Amb la metodologia Talenn detectem si l'estudiant s'adaptarà al nou país,... però el més important: volem que l'experiència a l'estranger sigui un èxit.

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això estem en contacte amb les millors universitats per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units, Àsia i Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Xina, Etiòpia i Rússia.

 

Què t'ofereix Talenn?

Talenn forma part d'una associació internacional d'orientadors independents. Independent vol dir que al no dependre de cap universitat, pot defensar integrament els interessos de l'estudiant per a trobar aquella universitat on tindrà la millor experiència universitària de la seva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 3.000 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no els saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Cal saber interpretar i entendre aquesta informació, per això, disposem d'una metodologia d'anàlisi que va més enllà dels rankings, i ens permet valorar com serà la teva experiència en aquella Universitat.