.

-

Vols estudiar a l'estranger?

Cada vegada més estudiants es plantegen estudiar el Grau o Màster a l'estranger.

Segurament coneixes a algú que ha anat d'Erasmus a una universitat estrangera, i tot el que explica al tornar és molt positiu. Però plantejar-se cursar 4 anys a l'estranger no és fer un Erasmus. No és un intercanvi cultural, sinó una immersió cultural. Hauràs d'adaptar-se per complert al clima, la cultura, el menjar i tenir un bon domini de l'idioma per tal de superar el repte. 

Diem repte perquè el 50% dels estudiants que decideixen per ells mateixos estudiar a l'estranger, tornen a casa abans d'acabar els estudis. És per aquest motiu que l'orientació a nivell internacional és tan important. Amb la metodologia Talenn detectem si l'estudiant s'adaptarà al nou país,... però el més important: volem que l'experiència a l'estranger sigui un èxit.

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això estem en contacte amb les millors universitats per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units, Àsia i Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Xina, Etiòpia i Rússia.

 

Què t'ofereix Talenn?

Talenn forma part d'una associació internacional d'orientadors independents. Independent vol dir que no depèn de cap universitat i per tant pot defensar íntegrament els interessos de l'estudiant per a trobar aquella universitat on tindrà la millor experiència de la seva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 3.000 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no els saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Amb l'Informe Talenn descobriràs:

  1. Quin país és el millor per a tu
  2. Quin Grau universitari és el millor per a tu
  3. Podràs preparar-te amb temps per poder accedir còmodament