.

-

Vols estudiar a l'estranger?

Cada vegada més estudiants es plantegen accedir a un Grau o Màster a l'estranger.

Arriba el moment d'escollir a quin país vols anar. Cada cultura t'aportarà elements diferents tant al currículum com també t'enriquirà com a persona. El 50% dels estudiants que decideixen per ells mateixos, acaben tornant. Com no és una decisió fàcil Talenn ha desenvolupat una metodologia per ajudar-te a decidir correctament. 

Talenn  et facilita tota la informació que necessites per tal de decidir a quina universitat tindràs la millor experiència universitària de la teva vida.

Només als Estats Units hi ha més de 3.000 universitats que ofereixen més de 30 programes cadascuna d'elles.  Els rankings ofereixen informació que molts estudiants no els saben interpretar, per això la mateixa universitat pot tenir posicions molt diferents segons el ranking. 

Cal saber interpretar i entendre aquesta informació, per això, disposem d'una metodologia d'anàlisi que va més enllà dels rankings, i ens permet valorar com serà la teva experiència en aquella Universitat. 

 

TALENN INTERNACIONAL

L'oferta formativa internacional és molt àmplia, per això estem en contacte amb les millors universitats per tal d'oferir-te els programes formatius més atractius als Estats Units i a Europa.

Els últims estudiants orientats són de: Estats Units, Anglaterra, Veneçuela, Xina, Etiòpia, Rússia.