.
-

QUIN MÀSTER ESCOLLIR?

Al nostre país hi ha més de 3.500 màsters. Escollir el més valorat per les empreses és tot un repte. Per això a Talenn t'orientem per a que trobis els 8 millors per a tu, en funció dels teus objectius.

La millor manera d’entendre la finalitat d’un Màster és observar com ho fan els països del nord d’Europa (Finlàndia, Dinamarca, Holanda…). Aquests països disposen d’un Sistema Educatiu molt avançat i han implantat l’estructura 3+2, és a dir, obtenir un títol universitari en 3 anys, i un de màster en màxim 2 anys.


L’alumne inicia els estudis a la Universitat durant tres anys, en els quals obtindrà un coneixement generalista dins del seu àmbit (economia, psicologia, enginyeria,  etc… ) i el títol corresponent a Grau Universitari.

Posteriorment haurà de decidir la seva especialització que durarà 2 anys més. D’aquesta manera obtindrà la titulació de Màster. En el nostre país, Escoles de Negoci de prestigi com ESADE porten anys aplicant aquest sistema, on en 5 (3+2) anys l’alumne obté la titulació de GRAU + MÀSTER.

QUÈ ÉS UN MÀSTER?

Un Màster és una especialització en una àrea concreta de coneixement. Molts dels alumnes qe orientem a Talenn coincideixen que han après més en un any de màster que en els 4 d'universitat. La seva projecció professional i el seu currículum els permet accedir a posicions de responsabilitat donada la seva preparació.

Hi ha tres aspectes importants a l'hora d'escollir un màster:

  • Continguts actualitzats
  • Prestigi de la titulació
  • Networking o capacitat de fer contactes de valor

 

Cal valorar el sector, l’empleabilitat, el prestigi, el professorat i sobretot els contactes.  Un Màster de prestigi ha de permetre l’alumne fer de 100 a 200 nous contactes del seu sector.  S’estima que una vegada acabat el Màster l’alumne opta a feines de major responsabilitat i millor retribuïdes (+25% d’increment de mitjana).

NECESSITES ORIENTACIÓ?
Sempre pots passar-te hores i hores comparant el que t'aportarà cadascun dels 3.500 màsters existents. Talenn porta 10 anys analitzant els màsters amb més futur,  seleccionant aquells amb una relació qualitat-preu-coneixement més favorables per a tu. Per això, no només comparem els màsters nacionals sinó que també aquells que s'ofereixen a nivell internacional.
El preu d’un Màster pot oscil.lar entre 3.000€ i 75.000€, per això t'ajudem a decidir quin és el millor per a tu.