.

-

TALENN JOBS

La nostra pròpia metodologia en Selecció, Avaluació i Gestió del Talent, ens permet disposar i mantenir un pool actiu de candidats amb talent.

No sóm una empresa de selecció de personal que avalua els candidats pel seu currículum. Sóm una empresa de headhunting, és a dir, busquem professionals que destaquin pels seus talents.

Per altra banda, Talenn  realitza contínuament entrevistes de selecció per a ofertes de feina ubicades a la província de Barcelona i Girona. 


Si consideres que  tens talents més enllà del que el teu CV pot arribar a comunicar a l'empresa volem conèixer-te. Fes click a --- 

Si estàs buscant treballadors amb talents específics ens pots fer arribar el perfil del treballador que busques fent click aquí. Talenn garanteix relacions laborals win-win, en les que  busca una relació duradera entre empresari i treballador, per aquest motiu donem un període de garantia de la selecció de 6 mesos. 

Conferència en que es va tractar la problemàtica de com aconseguir el match perfecte entre empresa i treballador sabent quins són els sectors que ofereixen llocs de feina sense poder-los cobrir.