.

-

PROGRAMA MENTOR

Vols guanyar diners? Estàs estudiant? Fes-te Mentor !

El teu pas per la Universitat té molt valor per a tu, però sobretot per a molts nous estudiants que s'incorporaran a la Universitat els propers anys.

Sigui el que sigui que has/estàs estudiant ( Universitat, Màster, Formació Professional, o d'altres ) pots participar en el Programa Mentor.

La teva experiència té molt valor per això Talenn ha volgut crear el Programa Mentor per premiar-te econòmicament.

 El Programa Mentor converteix la teva experiència en diners, ja que retribueix a aquells que comparteixen el seu pas per  la Universitat. 

Hi ha dues modalitats:

·         Online - mitjançant telèfon o skype l'alumne i el Mentor es  posen en contacte 

·         Entrevista presencial - l'alumne coneix al Mentor en una única entrevista  per resoldre els seus dubtes sobre la universitat

El Programa Mentor t'ofereix la possibilitat de fer de Mentor d'un futur alumne en una única sessió. Ell vol saber detalls que només tu li pots fer saber: assignatures, optatives, professorat, beques...  aquelles coses que només un estudiant experimentat pot compartir. 

CONDICIONS

  • A les 24 hores de fer-te MENTOR rebràs un SMS de confirmació.
  • Una vegada donat d'alta, ens posarem en contacte amb tu, només quan un alumne busqui un Mentor amb els teus estudis. 
  • Per ser  Mentor has d'estar cursant estudis superiors. Si els has acabat no poden haver passat més de 3 anys des de la seva finalització.
  • El Mentor manté una única entrevista (presencial o telefònica ) amb l'alumne i no està obligat a mantenir contacte posteriorment. El Mentor rebrà la compensació econòmica en les 48 hores posteriors a l'entrevista.
  • Durant tot el procés es garanteix la confidencialitat tant del Mentor com de l'alumne.
  • En qualsevol moment pots donar-te de baixa com a Mentor escribint BAIXA indicant el teu nom a info@talenn.com