.

-

Qui és Talenn?

Talenn és una empresa creada fa 9 anys que aglutina a professionals que t'ajuden a decidir quina formació és la millor segons els teus talents. 

El nostre servei d'orientació és:

  1. Confiança - 90% famílies han portat a tots els seus fills
  2. Internacional - disposem de dades de més de 3.000 universitats d'arreu del món
  3. Independent -  no depenem econòmicament de cap universitat, per això podem recomanar lliurement la millor universitat per al teu fill/a

La nostra millor garantia és el fet que el 90% de les famílies han portat a tots els seus fills, donats els resultats positius obtinguts i el grau de detall de l'orientació. 

Talenn selecciona aquells professionals que no només estan titulats en la seva especialitat, sinó que han superat el procés de selecció Talenn que determina unes qualitats superiors en el desenvolupament de la seva tasca. Lògicament per temes de privacitat no es fa públic el llistat de col.laboradors.

Per conèixer tota l'oferta formativa treballem en xarxa tant amb professionals del país, com també col.laborem a nivell internacional, fet que ens ha convertit en l'empresa nº1 d'orientació a Catalunya l'any 2016.

Actualment disposem d'oficines a Barcelona, Mataró i Girona. 

 Amb més de 5.000 entrevistes realitzades hem orientat  a estudiants de totes les edats, des dels 15 anys, fins a professionals amb una llarga trajectòria però que requereixen orientació al llarg de la seva carrera professional. 

Cada any visitem universitats d'arreu del món per conèixer els diferents sistemes universitaris i poder-te recomanar el millor per a tu, tant si vols estudiar al teu país o a l'estranger.


Talenn utilitza un sistema innovador per tal de valorar de forma independent el valor que tindrà per a l'estudiant adquirir aquells coneixements. Per posar un exemple, estudiar Econòmiques pot suposar una experiència totalment diferent en una Universitat o en una altra. 

 

Ignasi Pineda com a Director de Talenn coordina un equip multidisciplinar de professionals dins l'àmbit de l'Educació, la Psicologia i l'Orientació amb la finalitat de detectar el talent d'aquells que volen trobar feina dins el mercat laboral actual.