.

-

QUINA CARRERA UNIVERSITÀRIA?

Escollir Carrera Universitària és una decisió molt important a la vida de l'estudiant ja que determina no només el coneixement que tindrà sinó també els contactes, les amistats i les feines a les que podrà accedir. 

L'estadística demostra que només el 30% dels estudiants universitaris estan satisfets amb la seva elecció. Per això és tan important que un professional t'assessori a l'hora de trobar la teva vocació. 

Talenn t'ajuda a decidir quin batxillerat, quin Grau universitari i quina Universitat són els millors per a tu, de manera fiable i econòmica. 


PER QUÈ NECESSITO  ORIENTACIÓ?

Decidir el Grau universitari és la teva primera gran decisió. Mai abans has decidit quelcom valorat en més de 10.000€ i una duració de 4 anys. Realment és una decisió difícil per això ja el primer any 20% dels estudiants abandona, i molts més canvien de Grau.  Com és una xifra molt important i no volem que això et passi a tu, hem dissenyat una metodologia que ens permet, fer-te un estudi personalitzat i saber quins estudis són els millors per a tu.

Volem ajudar-te a prendre aquesta decisió tan important, i per fer-ho, disposem d'informació de primera mà sobre l'oferta formativa pública i privada, nacional i internacional.

Abans de començar el batxillerat, t'ajudem a decidir quin batxillerat i quin Grau universitari són els millors per a tu segons la teva personalitat. 

 BENEFICIS

  1. Coneixeràs quins són els teus talents i capacitats 
  2. Coneixeràs quin Grau Universitari és el millor per a tu, d'entre més de 700 opcions (públiques i privades)
  3. Tindràs la millor experiència universitària (4 anys) i veuràs útil la inversió de diners en la Universitat