.

-

QUINA CARRERA UNIVERSITÀRIA?

Actualment existeixen més de 80 universitats al nostre país, amb més de 700 opcions de Graus universitaris amb canvis cada any. L'estudiant no ho té fàcil quan ha d'escollir el seu futur.

L'estadística demostra que només 2 de cada 3 estudiants aconsegueixen el Grau universitari.

El percentatge d'estudiants satisfets amb la seva elecció és del 30%, molts d'ells s'imaginaven que seria una altra cosa i consideren que els faltava informació quan van decidir.  Per això és tan important que un professional t'assessori a l'hora de trobar la teva vocació. 

Talenn t'ajuda a decidir quin batxillerat, quin Grau universitari i quina Universitat són els millors per a tu, de manera fiable i econòmica. 

AQUEST VÍDEO EXPLICA QUÈ FA TALENN PER TU?


PER QUÈ NECESSITO  ORIENTACIÓ?

Decidir el Grau universitari és la teva primera gran decisió. Mai abans has decidit quelcom valorat en més de 10.000€ i una duració de 4 anys. Realment és una decisió difícil per això ja el primer any 20% dels estudiants abandona, i molts més canvien de Grau.  Com és una xifra molt important i no volem que això et passi a tu, hem dissenyat una metodologia que ens permet, fer-te un estudi personalitzat i saber quins estudis són els millors per a tu.