.

-

QUINA CARRERA UNIVERSITÀRIA?

Talenn t'ajuda a decidir quin batxillerat, quin Grau universitari i quina Universitat són els millors per a tu, de manera fiable i econòmica. 

Escollir Carrera Universitària és una decisió molt important a la vida de l'estudiant ja que determina no només el coneixement que tindrà sinó també els contactes, les amistats i les feines a les que podrà accedir. 

L'estadística demostra que només el 30% dels estudiants universitaris estan satisfets amb la seva elecció. Per això és tan important que un professional t'assessori a l'hora de prendre aquesta decisió que determinarà tantes coses a la teva vida (amistats, satisfacció professional, salari, ...) 

PER QUÈ NECESSITO  ORIENTACIÓ?

Decidir el Grau universitari és la teva primera gran decisió. Mai abans has decidit quelcom valorat en més de 10.000€ i una duració de 4 anys. Realment és una decisió difícil per això ja el primer any 20% dels estudiants abandona, i molts més canvien de Grau.  Com és una xifra molt important i no volem que això et passi a tu, hem dissenyat una metodologia que ens permet, fer-te un estudi personalitzat i saber quins estudis són els millors per a tu.

Volem ajudar-te a prendre aquesta decisió tan important, i per fer-ho, disposem d'informació de primera mà sobre l'oferta formativa pública i privada, nacional i internacional.

Abans de començar el batxillerat, t'ajudem a decidir quin batxillerat i quin Grau universitari són els millors per a tu segons la teva personalitat. 

Donat que a la Universitat suposa invertir entre 10.000 i 60.000 eur en formació i que un de cada tres alumnes abandona els estudis, cal planificar adequadament la inversió en temps i diners que suposa la Universitat avui en dia.

MODALITATS D'ORIENTACIÓ

TALENN BÀSIC – despres de superar algunes entrevistes l'estudiant rebrà l'Informe Talenn, el qual defineix quins estudis i quin centre formatiu és el millor per a ell/a. Per fer això avaluem els 100 valors més importants de l'estudiant (personalitat, capacitats, habilitats, ... ) 

TALENN PRO – alguns estudiants presenten alguna situació particular que requereix una atenció especial (males notes, hiperactivitat, dislexia, desmotivació). En aquests casos cal una orientació més precisa per això avaluem més de 200 valors de l’estudiant, oferint un Pla d'Acció per a donar resposta a la situació.

TALENN INTERNACIONAL – és l’orientació d’aquells estudiants interessats en cursar estudis a universitats europees o dels EEUU i que han d’escollir la millor d’entre més de 3.000 universitats. 

 BENEFICIS

  1. Coneixeràs quin Grau Universitari és el millor per a tu, d'entre més de 700 opcions (públiques i privades)
  2. Coneixeràs quins són els teus talents i capacitats 
  3. Planificaràs correctament el temps (4 anys)  i la inversió de diners destinats a la teva formació universitària (entre 10.000 i 60.000€)