.

-

La nostra filosofia 

La nostra filosofia pretén desenvolupar al màxim les potencialitats de l'ésser humà. 

En aquesta imatge pots observar un mòbil i un ésser humà. Acostumem a anomenar al mòbil SMARTPHONE i hi destinem grans quantitats de temps i diners per adquirir-lo i fer-lo funcionar. 

Desafortunadament invertim més en el SMART-PHONE que en la SMART-PEOPLE. Otorguem el poder a la màquina fent que sense el mòbil ens sentim completament perduts. 

Hem entregat la nostra intel.ligència a les màquines, fent que elles tinguin més valor i nosaltres menys. 

Talenn vol crear un espai on compartir el talent humà, aquell que ens és propi, canviant l'ordre de les coses. Primer els humans i després les màquines. 

Per posar un exemple fàcilment observable a la natura. Milions d'ocells poden volar a l'hora sense xocar entre ells. No disposen de microxips, ni tecnologia d'última generació, volar per a ells és un talent propi.

La ment humana és capaç de processar més ràpid que qualsevol ordinador però cal dedicar-hi temps i diners. I sobretot fer que l'ésser humà torni a manifestar els seus talents deixant d'estar hores i hores enganxat a una pantalla.

És per aquest motiu a Talenn desenvolupem tallers i conferències per donar a conèixer del que és capaç l'ésser humà (SMART-PEOPLE), deixant de ser esclaus de la tecnologia (SMARTPHONE).