.

-

BUS DE LES PROFESSIONS

Qué és el bus de les professions?
Saps què fa un enginyer de dades? I un game practitioner? Sabries explicar què fa un enginyer de materials? O un startup mentor? És normal que les desconeguis perquè són algunes de les noves professions que coneixeràs el 18 de novembre 2017 quan pugis al bus. 
Recorreràs empreses del maresme vinculades a les noves professions, i el més important coneixeràs quins Graus universitaris et porten directament a feines molt ben valorades. 
Puja al bus acompanyat de la teva família i en menys de dues hores descobriràs la professió que pot ser la teva gran passió. Puja al bus si vols trobar la teva professió de futur.
Des de Talenn creiem que els estudiants han de tenir la máxima informació abans d’escollir els estudis. 

Pujant al Bus de les professions descobriràs:
• Nous graus que desconeixies
• Quins sectors paguen més
• Les professions amb més futur
Però el més important, és que coneixeràs quines empreses tens molt a prop teu i tu no ho sabies.

Per què cal que pugin al bus també els teus pares?

La universitat s’ha encarit en els últims anys. És important que els teus pares formin part de la decisió i estiguin ben informats, doncs al final els 20.000€ que costa anar a la universitat a Mataró surten de la seva butxaca. Des de Talenn creien que és important que els pares s’involucrin i tinguin una opinió actualitzada i no en base a criteris de fa 30 anys, quan ells anaven a la universitat. Han canviat molt les coses i per aquest motiu el bus és per als dos ( fill/a + pare/mare)

Es pot viure d’il.lusions?
A Talenn creiem que les il.lusions són molt importants però tenir información encara més. Si al teu fill li fan il.lusió uns estudis, però saps que no es podrá guanyar la vida…. Per molta il.lusió que li faci creiem que ho ha de saber. Ha de tenir informació de quines feines desapareixeran i quines seran les noves professions. 

Grans empreses a prop teu
T’agradaria treballar a Google? Amazon? Tesla? Segur que coneixes aquestes empreses americanes. El que segur no conèixes són els grans empreses que hi ha a prop teu, al maresme. 
El bus de les professions vol que coneguis projectes del teu interès que tens a pocs kilòmetres de tu. Empreses de la teva població en les que podries acabar treballant però mai t’has parat a mirar. 
La solució passa per pujar al bus aquest 18 de novembre.

DIA - DISSABTE 21 abril 2018

Horari - 15:30

Duració - unes 2 hores aprox

Punt de sortida - Parc Central (Mataró)

Idioma - s'alternarà informaciò en català, castella i anglès

Preu  - CONSULTA PREUS AQUÍ

Si l'estudiant és menor d'edat ha d'anar acompanyat per un major d'edat responsable. No s'acceptaran menors d'edat no acompanyats.