.

-

Troba la teva vocació amb el Bus de l'Orientació

T’agradaria treballar a Google? Amazon? Tesla? Segur que coneixes aquestes empreses americanes. El que segur no coneixes són les empreses que hi ha a prop teu.
El Bus de l'orientació vol que coneguis empreses del teu interès que tens a pocs km de casa. Empreses de la província de Girona on podries acabar treballant però no t’has parat a mirar. 

Punt de sortida: Parking pavelló de Fontajau (Girona ciutat)

Dia i hora: 15 març de 12:00h fins a 14:00h

Nombre places: 30

Destinataris: estudiants del Batxillerat Tecnològic-Científic i familiars

Preu  -    15 €   Reserva Aquí

Si l'estudiant és menor d'edat ha d'anar acompanyat per un major d'edat responsable.

No s'acceptaran menors d'edat no acompanyats.

 Què aprendràs al Bus de l'orientació?
Saps què fa un enginyer de dades? I un game practitioner? Sabries explicar què fa un enginyer de materials? O un startup mentor? És normal que les desconeguis perquè són algunes de les professions que coneixeràs el 10 de novembre quan pugis al bus. 
Coneixeràs empreses innovadores de la teva província, i el més important coneixeràs quins Graus universitaris et porten directament a feines molt ben valorades. 

Per què cal que pugin al bus també els teus pares?

La universitat s’ha encarit en els últims anys. És important que els teus pares formin part de la decisió i estiguin ben informats, doncs al final els 10.000€ que costa anar a la universitat és una inversió que farà la família.

Des de Talenn creien que és important que els pares s’involucrin i tinguin una opinió actualitzada i no en base a criteris de fa 30 anys, quan ells anaven a la universitat. Han canviat molt les coses i per aquest motiu és recomanable que hi pugeu els dos.