.

-

Taller Body-Talenn

Desconnectes quan estàs a classe? Et costa escoltar atentament al professor?
Et desconcentres fàcilment?  Per a molts estudiants és impossible escoltar al professor durant moltes hores seguides, mantenint la concentració.

Segons un estudi de la Universitat de Queensland (Austràlia) potenciar l'equilibri ajuda a millorar la concentració en els estudis, i així millorar els resultats acadèmics. 

Talenn col.labora amb un equip d’especialistes de l’equilibri per tal d’ajudar a aquells estudiants que els costa mantenir l’atenció a classe.

Què aconseguim en les tres hores que dura el taller?

  • Millorar la capacitat d’atenció a classe
  • Millorar la concentració
  • Millorar la retenció de coneixements
  • Aprendre més ràpid dedicant menys hores

Places limitades. Reserves AQUÍ

*Si el nombre d'assistents supera les 10 persones s'oferirà gratuïtament transport en bus des de l'Auditori de Girona. En cas contrari caldrà utilitzar transport privat


CAS REAL

En Jan és un jove de 15 anys que va venir a Talenn perquè estava molt desmotivat amb els estudis. Ell comprenia tot el que explicava el professor però li costava retenir els conceptes i mantenir l'atenció durant tota la classe.

És per això que tot i dedicar hores els resultats no eren els desitjats. Per això a Talenn, en comptes de recomanar-li més i més i més i més hores d'estudi infructuós, ja fos en grup (acadèmia) o individuals (amb un professor particular) li vam proposar el taller Body-Talenn. Per què?

L'experiència de més de 9 anys orientant a estudiants ens ha portat a la conclusió següent:

"L'equilibri està regulat per l'oïda. Realitzant exercicis per millorar l'equilibri aconseguim una major concentració a la vegada que millorem la retenció dels coneixements, que és essencial per a millorar les notes als examens."

En Jan ha vingut al Taller Body-Talenn i la seva motivació i concentració han millorat considerablement.

Reserva la teva plaça AQUÍ