.

-

Taller Body-Talenn

Desconnectes quan estàs a classe? Et costa escoltar atentament al professor?
Et desconcentres fàcilment?  Per a molts estudiants és impossible escoltar al professor durant moltes hores seguides, mantenint la concentració.

Segons un estudi de la Universitat de Queensland (Austràlia) potenciar l'equilibri ajuda a millorar la concentració en els estudis, i així millorar els resultats acadèmics. 

Talenn col.labora amb un equip d’especialistes de l’equilibri per tal d’ajudar a aquells estudiants que els costa mantenir l’atenció a classe. El proper taller serà el  2 Juny a les 10:00 a Sant Celoni.

Què aconseguim en les tres hores que dura el taller?

  • Millorar la capacitat d’atenció a classe
  • Millorar la concentració
  • Millorar la retenció de coneixements
  • Aprendre més ràpid dedicant menys hores

Places limitades. Reserves AQUÍCAS REAL

En Jan és un jove de 15 anys que va venir a Talenn perquè estava molt desmotivat amb els estudis. Ell comprenia tot el que explicava el professor però li costava retenir els conceptes i mantenir l'atenció durant tota la classe.

És per això que tot i dedicar hores els resultats no eren els desitjats. Per això a Talenn, en comptes de recomanar-li més i més i més i més hores d'estudi infructuós, ja fos en grup (acadèmia) o individuals (amb un professor particular) li vam proposar el taller Body-Talenn. Per què?

L'experiència de més de 9 anys orientant a estudiants ens ha portat a la conclusió següent:

"L'equilibri està regulat per l'oïda. Realitzant exercicis per millorar l'equilibri aconseguim una major concentració a la vegada que millorem la retenció dels coneixements, que és essencial per a millorar les notes als examens."

En Jan ha vingut al Taller Body-Talenn i la seva motivació i concentració han millorat considerablement.

Reserva la teva plaça AQUÍ